sommeren så langt

 

 

heisann! Utorlig deilig med sommerfferie! Så langt i ferein har jeg bare vært i Nordnorge.  Jeg var der i ca 20 dager og det har vært noen supre dager, blitt kjennt med mange herlige mennsesker og hatt det super moro! Den første uken dro vi på hytta og det var finvær hele tiden, vi var ute hele tiden og kjørt og rodd båt, fisket og solet oss. 


Vi eier en hel ´´øy´´for oss selv, her er litt av den, der er påenmåte hoveddelen av øya.
helt bakertst kan du se litt av et rødt bygg, det er låven, og den lille oransje bygningen er utedoen og det store oransje bygget er selve hytta og det lille til høyre er badstua. helt nederst har vi det røde bygget, det er nauset vårt, der har vi masse gamle gjenstander og bord og benker som vi kan oppholde oss om det er dårligvær eller bare vil sitte der og kose oss.


ut på fisketur! 

 


Når jeg var i nordnorge var jeg hos bestemor og bestefar, der bruker jeg å være ganske mye egentlig. Elsker og være der, da kan jeg bare slappe av og tenke på alt annet enn livet på stjørdal. Som sagt har jeg truffet mange nye mennesker, som jeg aldri kommer til å glemme.  
 

 

 

 

-Aurorajohansen♥


 

2 kommentarer

Shane Roseth

18.07.2012 kl.17:22

så koselig! god sommer :D

Lorraine Engen

18.07.2012 kl.17:22

Det så jo bare utrolig koselig ut! :-)

Skriv en ny kommentar

Aurora Johansen

Aurora Johansen

14, Stjørdal

jeg er en jente fra Stjørdal som blogger om hverdags livet mitt, outfits og innkjøp. videoer og masse bilder kommer det masse av.

Kategorier

Arkiv

hits