aurorajohansen    

januar 2012


today

da er det blidd søndag og helgen er snart over.. kjipt men, da er det bare å glede seg til helgen kommer igjen!  :)
I dag har jeg vært til bestemor i Trondheim og spist kake osv.. koselig! lenge siden jeg har sett henne nå
Jeg har egentlig ikke tadd bilder i det siste, så jeg legger bare ut randome bilder jeg har tadd for ikke så lenge siden, men jeg skal prøve å blogge bedre til den tiden som kommer og holde dere oppdaterte :) -aurorajohansen

gårsdagen

 

sorry for dårlig blogging i det siste.. skulle egentlig blogge i går, men jeg sov i hele går fra jeg kom hjem fra skolen til 5tiden.. så fikk jeg besøk av verdensbeste kjærestenmin John♥ ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ -aurorajohansen

søppeldyngapizza time

 

heiaaa♥ da sitter jeg å spiser pizza, i morgen skal jeg til vassfjellet på slalom, så det blir vell mest sannsynelig tidlig kveld på meg. Men vi snakkes, nå skal jeg spise ferdig pizzan min! :-)

Tumblr_ly2clwiy5v1qcz4s2o1_500_large
bilde fra weheartit.com

 

-aurorajohansen♥

go hælg

heeeia♥ sorry for ingen blogging, men jeg har ikke hadd tilgang til pc i noen dager, og i helgen her har jeg ikke tid eller mulighet til å blogge. så håper jeg at alle får en fin helg, og koser seg masse! :)

 

-aurorajohansen♥ 

losse pladsen

heisann! da har jeg vært i sverige på slalom og koset meg, det ble mye falling i bakken og i heisen faktisk! haha! jeg og elin hadde særriøst værste fallene ever.. tuller ikke!! HAHHA  nå sitter jeg hær og spiser losse pladsen, eller på norsk; søppeldynga, yummi

naaaaaam

 

-aurorajohansen

storlien neste

da drar jeg til storlien, snakkes senere! :)))

 

-aurorajohansen

 

hva skal du i dag?

hjemme > sverige

heisann! da skal jeg til Storlien i helgen sammen med besteelin og kjøre slalom med venner. jeg og andrea tengte å ha sånn 10 ting du kanskje ikke visste om Aurora der hun skriver ting om meg. hva tror dere?


 

 

NEVNTE JEG AT JEG MØTTE JUSTIN BIEBER I GÅR?


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

-aurorajohansen♥

krøller

Hei! Rett etter skolen så dro jeg hjem og spiste mat, etter det dro jeg til Andrea og så film. Så nå er jeg til Andrea med Elin. Andrea har nettopp krøllet håret mitt, Det ble kjempefint!

Hun krøllet håret mitt med denne krølltangen, den heter gorgeous curl wand og kan kjøpes på makestyle.no! Den er veldig bra og den blir varm med en gang. Anbefales!

bestillingda holder jeg på å bestille noe gratis prøver fra make-up mekka, men jeg er ikke helt sikker på om det gjelder enkelt personer, eller firma? har dere noen anelse?

 

-aurorajohansen

 

noen av julegavene


lovelove

britney spears parfyme, elsk! my true love!belieber boka<3 den er også elsk!

 

 

to av mange, elsker alt jeg har fått, men jeg orker ikke å ta bilde av alt enda.. venter til seinere.. 

 

-aurorajohansen

ingen overskrift....

da har jeg vært hjemme i en stund og bare slappet av, snart er det mat og jeg skal spise, senere i dag skal jeg sikkert møte noen venner osv.. vi får se om vi drar ut en tur! men vi snakkes senere! 


chillen i mat og helse! 

 

-aurorajohansen

atm

sorry for dårlig blogging i det siste men jeg har ikke hadd så god tia, men jeg blogger nå så det får holde for i dag. ;)
julegavene jeg fikk  skal jeg legge ut bilde av osv.. 

 
♥ digger den! hører på den 24/7!

 

-aurorajohansen

hits